Rannalla - Saima Harmaja

Ihanat vaaleat pilvet
liukuvat taivaalla.
Hiljaa ja lumoavasti
laulaa ulappa.

Aaltojen hyväilyistä
hiekka on väsynyt.
Tulisit aivan hiljaa,
tulisit juuri nyt.

Rannalla - Saima Harmaja

sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Osa 1.6

-Mä en voi uskoa, että sä haluat lähteä pois. Ihan oikeasti Aino, me tultiin tänne lomalle.
Pyry oli niin kiihdyksissään, että ei tiennyt miten päin olla. Häntä ahdisti ihan tosissaan.
-Erno on vasta tullut meille ja joo, mä tiedän, että tää loma oli sovittuna jo aikapäivää sitten, mutta.. Mun on vaan oltava Ernon tukena nyt. Kyllä sä ymmärrät.
-No sitten mekin lähdetään kotiin,
Pyry totesi lievää paniikkia äänessään.
-Ihan oikeesti? Mä oon niin odottanut tätä lomaa,
Mira totesi todella pettyneenä. Hän oli erittäin väsynyt lasten hoitamiseen ja Arttu oli järjestänyt tämän hengähdysvapaan hänelle Ainon suosiollisella avustuksella.
-Pyry, oo niin kiltti ja jää tänne,
Mira pyysi ja tarttui Pyryä kädestä kiinni. Mies tunsi kauhukseen kehonsa vastaavan välittömästi naisen kosketukseen. Hän ei missään nimessä voisi jäädä mökille kahdestaan Miran kanssa!
-Se on päätetty. Te jäätte tänne. Mira on ansainnut lomansa ja samoin sä Pyry. Mä en suostu kuuntelemaan vastalauseita.
Pyry oli hetken sanaton.
-No, se on kai sitten sillä sovittu,
hän totesi Miralle. Hänen täytyisi vain pysyä naisesta kaukana. Ihan joka ikinen hetki.
Seuraavana aamuna Mira ja Pyry suuntasivat Aarniometsän puistoon.
-Täällä on kauhean hämärää puiden varjossa,
Pyry vähän hermoili. Hän olisi halunnut enemmän valoa. Enemmän simejä näköetäisyydelle.
-Oi, tää on niin ihanaa! Tuolla on hevosenkenkäpeli! Mennään pelaamaan!
Taivaan kiitos pelistä, Pyry ajatteli ja lähti kiitollisena Miran perään.
He pelasivat aikansa ja sen jälkeen Mira halusi lähteä tutkimaan putouksia.
-Vau! Siis vau! Mä oon ihan sanaton,
Mira hengähti putoukset nähdessään.
-Katso noita upeita pilviä! Tuu mun kanssa katselemaan niitä!
Pyryä jo vähän nauratti Miran intoilu.
Hänen hymynsä kuitenkin hyytyi naisen asettuessa ihan hänen vierelleen. Värinä alkoi käydä niin ilmeiseksi, että Pyryn oli vaikea hetkittäin pitää käsiään kurissa.
-Tiedätkö mitä,
Mira kysyi.
-Mitä,
Pyry vastasi ja käänsi päätään.
Hän ei ollut yhtään varautunut siihen, että Miran huulet olivat juuri siinä, hänen huuliensa kohdalla ja voihkaisten hän suuteli naista. Himo hänen sisällään kasvoi sietämättömäksi. Hän halusi nousta, asettua Miran päälle ja ottaa naisen tässä ja nyt, välittömästi. Pahinta oli, että hän tunsi naisen värisevän halusta ja kuuli, miten tämä voihki matalasti huuliensa välistä. Miran kieli kietoutui hänen kieleensä ja Pyry unohti itsensä, hän unohti vaimonsa, aivan kaiken.
Mira vetäytyi vihdoin kauemmas ja Pyry tunsi pettyneen äännähdyksen nousevan kurkustaan tahdottomasti.
-Kai sä ymmärrät, että tää on ihan helvetin väärin ja meidän täytyy lopettaa,
hän sanoi vastoin parempaa tahtoaan.
-Ymmärrän toki,
Mira henkäisi, mutta kumpikaan heistä ei liikahtanut minnekään. Pyryn käsi jäi Miran pään ympärille ja tämän käsi samalla tavoin kosketti häntä. He eivät kuitenkaan enää suudelleet ja se helpotti Pyryä huomattavasti.
-Mulla on nälkä. Lähdetään takaisin. Mä teen meille safkaa,
Mira sanoi.
Mökillä nainen alkoi puuhailla lieden äärellä ja Pyry istahti katselemaan.
Hän ei saisi katsella naisen ihanaa, piukeaa pyllyä, ei saisi, hän vakuutti itselleen, mutta katsoi silti. Mira tunsi hänen katseensa ja hänen kehonsa vastasi miehen himoon sanattoman varmasti.
Hän oli halunnut Pyryä jo kauan. Ensimmäisen kerran jo kouluaikoina. Silloin hän kuitenkin oli ollut niin rakastunut Arttuun ja varma siitä, että se kestäisi hänen elämänsä loppuun asti. Hän oli ollut typerä. Hänen olisi pitänyt kokeilla Pyryä kun siihen oli ollut mahdollisuus. Arttu oli sängyssä niin hirvittävän tylsä!
Ruokailun aikana kumpikaan heistä ei puhunut sanaakaan. He välttelivät toistensa katsetta ja Pyry vannoi itselleen, että hän pysyisi irti Mirasta. Hänen täytyi.
Pyry korjasi astiat ja aterian jäännökset pois. Sillä välin Mira laittoi musiikin soimaan. Hän haki mitään kyselemättä Pyryn tanssimaan. Tapa, jolla nainen liikutti lantiotaan häntä vasten oli vain aivan liikaa ja Pyry tiesi, että hän ei pystyisi enää estämään itseään.
-Sä haluat mua,
Mira sanoi äkkiä hyvin hiljaa ja Pyry sävähti himosta.
Hän puristi naisen lantiota itseään vasten yhä tiukemmin. Oli vain ajan kysymys, milloin he rakastelisivat. Kiirettä ei ollut. He molemmat halusivat antaa himolle tilaisuuden kasvaa.
Liikkeet alkoivat käydä määrätietoisemmiksi ja Miran kurkusta alkoi purkautua lähes epätoivoisen kuuloisia voihkaisuja. Hän hieroi lantiotaan yhä voimakkaammin Pyryä vastaan ja miehen silmissä kipunoi.
-Mä en kestä enää yhtään enempää,
Mira vaikersi ja hän heittäytyi Pyryn käsivarsille.
-Suutele mua,
Pyry anoi ja Mira suuteli. Se oli yhtä aikaa vierasta ja tuttua, mutta tärkeintä siinä oli se kiihko ja himo, joka molempien sisällä lainehti.
Pyry ei ollut kokenut tällaista koskaan aiemmin, ei koskaan. Mira halusi häntä yhtä kiihkeästi kuin hän halusi naista ja miten mahtavalta se tuntuikaan, kun nainen sai orgasmin toisensa perään! Pyry oli jo alkanut epäillä itseään ja taitojaankin, mutta hän oli ollut niin väärässä! Miksi hän ei ollut aiemmin tajunnut, että Aino ei ollut hänelle se oikea?
**********Nyt tuli tähän väliin hieman eroottisempi osa ja laitoin peliin tätä varten hetkeksi Wicked Whims -modin. Tarkoitus oli, että Pyryn ja Miran välille ei muodostuisi romanttista suhdetta ja siksi käytin modia tämän tilanteen rakentamiseen. No, sehän ei sitten mennyt ihan niinkin Strömsössä, sillä pariskunnalle heräsi vahva romanttinen side.

Moni teistä varmaan on epäillytkin, että jotain tällaista pariskunnan välille muodostuisi. En tiedä mitä olette tähän mennessä kommentoineet, sillä nyt on 28.8. ja osia on taas kirjoitettuna vino pino valmiiksi. Draamannälkäisille tässä on ateriaa vaihteeksi todella tarjolla, joten olkaapa hyvät ;-)

5 kommenttia:

 1. AAGH

  Mira niiiiiinnnn oli suunnitellut koko homman :DDD Suunnitelmallisuuden ihan haistaa tuosta "Pyry, oo niin kiltti ja jää tänne" -virkkeestä!

  Mä oon vähän väsynyt (kaikenlaista on tapahtunut viime aikoina) mutta halusin vaan kommentoida ja kertoa samalla, että en ehkä kestä Pyryn ilmettä tossa kuvassa, jossa sen kerrotaan tuijottelevan Miran "piukkaa pyllyä". (tämä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti Miralla oli tämän suuntaisia suunnitelmia sillä samalla sekunnilla, kun Aino ilmoitti lähtevänsä =D Nelosessa on myös ihan kohtalaisen helppo kuvata draamaa, sillä simit ovat melkoisen ilmeikkäitä, kun kuvat vaan onnistuu ottamaan oikealla hetkellä. Kuten kyseinen kuva =D

   Poista
 2. Tässä kävikin sitten juuri niin kuin arvelinkin. Jotenkin sitä toivoisi, että aikuiset ihmiset osaisivat puhua ongelmistaan ja sitä kautta selvittää asiat ja tarvittaessa esim. erota, mutta toisaalta tästä saa kyllä kiinnostavaa draamaa tarinaan. :D En usko heidän jäävän ihan vielä kiinni, mutta jossain vaiheessa se luultavasti tapahtuu. Eihän sitä tiedä miten kiinijääminen lopulta tapahtuu, mutta minulla on yksi spekulaatio: Vaikka Pyry aiemmin epäilikin olevansa steriili, niin Mira tulee siitä huolimatta raskaaksi, ja joutuu sitten keksimään miehelleen jonkun selityksen, että miksi hän muutti sittenkin mielensä lapsiluvun suhteen. Arttu ei sitten niele tätä selitystä ja Pyry ja Mira jäävät kiinni... Tai jotain sen suuntaista. Voi olla, että olen spekulaatioineni ihan hakoteillä, mutta siitä olen melko varma, että kiinni he joka tapauksessa jäävät ja molempien avioliitot ovat sitten siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olit aivan oikeassa arveluinesi ja... jatkoarveluista en sano vielä mitään =D
   Aino on vielä henkisesti hyvin epävarmalla pohjalla ja hänen tulisi kasvaa paljon, jotta hänestä tulisi vahva, aikuinen nainen. Hänen epävarmuutensa vuoksi Aino ei osaa ottaa asioita puheeksi ja hän karttaakin tietyllä tapaa ristiriitatilanteita. Pyry taas on ihan omanlaisensa mies omine ongelmineen, yhtä huono puhumaan asioista suoraan kuin Aino. Saadaanpa nähdä mihin tilanne vielä johtaa.

   Poista
 3. Kommentoin jo edelliseen osaan, mutta meni nimet niin pahasti sekaisin että päätin poistaa koko kommentin.

  Jotenkin tosi hyvä juonenkäänne toi Hennan kuolema. Luulen ettei Aarre tule selviämään tilanteesta noin nopeasti ja helposti.

  Ihanaa, että tuli lisää draamaa kehiin! Aino on yhtä sinisilmäinen kuin äitinsä aikoinaan. Kyllä mä luulen, että Pyry lähtee nyt Miran matkaan. Ainakin vaikuttaa vahvasti siltä.

  VastaaPoista

Osa 1.19

Olen pahoillani etten ole ehtinyt vastailla viimeisien osien kommentteihin. Nämä loppuosat ovat tulleet niin tiukalla tahdilla, että on itse...