Rannalla - Saima Harmaja

Ihanat vaaleat pilvet
liukuvat taivaalla.
Hiljaa ja lumoavasti
laulaa ulappa.

Aaltojen hyväilyistä
hiekka on väsynyt.
Tulisit aivan hiljaa,
tulisit juuri nyt.

Rannalla - Saima Harmaja

sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Osa 1.3

-Moi Aarre. Joo, joo. Kyllä. Me tultiin just kotiin. Mmm. Kyllä. Kyllä. Todellakin!
Vaikka Pyrystä olikin suloista, että Aino jutteli veljensä kanssa ja näytti ihan syötävän hyvältä, olisi mies toivonut, että toinen olisi laskenut puhelimen alas ja tullut hänen kanssaan sisälle.
-Ai. Eikös se Aino tullutkaan?
-Tulihan se, mutta jäi suustaan kiinni Aarteen kanssa.
Samassa Aino kävelikin paikalle.
-Sun äiti jo luuli, että mä olin tappanut sut sinne metsään ja tullut tänne yksin.
-Hyi sentään sun juttuja,
Aino tuhahti.
-Äiti! Sä näytät jotenkin... paremmalta?
-Olenkin. Menihän siinä kauan, mutta lopulta suru  kulki oman tiensä loppuun.
Eikä siihen vähiten ollut vaikuttanut Rohan, joka oli päättäväisesti tullut Amandan ovesta sisään, sulkenut naisen tiukkaan halaukseen ja ei ollut mennyt kuin viikon, niin Amanda muisti olevansa vielä elävä nainen, kaikesta huolimatta.
-Mä ymmärrän kyllä, että sä valitsit Januksen enkä mä ole siitä katkera. En vähääkään. Mä vaan pyydän sulta nyt näitä päiviä, jotka sulla on mulle antaa Amanda,
Rohan pyysi ja Amanda antoi.
Hän tunsi vanhan rakkauden virtaavan sisälleen istuessaan Rohanin olohuoneessa miehen kanssa, tämän käsivarsien syleilyssä.
-Suutele mua,
Amanda pyysi melkein epätoivoisesti.
Ja Rohan suuteli. Suuteli niin, että veri alkoi jälleen virrata Amandan sisimmässä ja nainen tunsi olevansa elossa. Ei hän Janusta unohtanut, mutta antoi vihdoin itselleen oikeuden olla onnellinen. Hän oli rakastanut näitä molempia. Janus oli ollut hänen elämänsä rakkaus, mutta Rohan oli sen lempeä jälkikaiku. Hän ei suostunut tuntemaan häpeää eikä katumusta entisistä teoistaan. Hän ymmärsi, että olisi kai pitänyt, mutta elämä oli liian lyhyt sellaisille tunteille. Nyt Amanda sen lopullisesti tajusi menetettyään Januksen.
-Mä haluan sua,
Rohan vaikersi Amandan huulia vasten ja nainen huokaisi terävästi himosta.
Hän antautui täysin, varauksetta.
He olivat jälleen kuin se nuori poika ja tyttö, jotka aikanaan olivat tutustuneet ja joita veti yhteen käsittämättömän vahva kemia. Se ei ollut kuollut koskaan.
Amanda oppi sen kuukauden aikana kokkailemaan Rohanin keittiössä kuin omassaan ja nuorten tultua kotiin Amanda katosi yhä useammin Rohanin luokse. Nämä eivät tarvinneet häntä enää.
Pyry oli erään Simlandian suurimman yrityksen palveluksessa ja mies oli ylennyt ylempään johtoon ihan ennätysajassa. Hän oli äärimmäisen taitava ja hänen sukunimellään oli hyvä kaiku. Yrityksessä muistettiin hänen isänsä eikä Pyry ollut liian kaino ollakseen käyttämättä sitä hyväkseen.
Aino taas löysi tiensä hyväntekeväisyysjärjestön palvelukseen ja hän kukoisti omalla sarallaan. Hänen päivänsä täyttyivät puheluista ja järjestön järjesteltävistä asioista. Oli keräyksiä, oli poliittisia tilaisuuksia, milloin mitäkin, ja Ainolla oli kyky järjestellä, löytää, pitää langat käsissään. Hänen työpanostaan arvostettiin laajalti.
Monesti he tapasivat päivisin lounastreffien merkeissä, silloin kun eivät työskennelleet kotonaan. He pyrkivät pitämään suhteensa elossa ja tekivät kaikkensa sen eteen.
-Miten sun päivä on mennyt?
-Mä sain tänään tehtyä tosi ison yrityskaupan, jota voisi sanoa jopa valtaukseksi. Sain tuntuvan palkankorotuksen sen seurauksena,
Pyry kertoi ylpeänä.
-Aivan mahtavaa! Sä olet ihan luonnonlahjakkuus! Mä olen niin ylpeä mun miehestä,
Aino hehkui.
-Tää saattaa tietää mulle tosin lisää työmatkoja.
-No, sitten se tietää. Me tullaan sen tosiasian kanssa toimeen jos täytyy.
-Oletko sä...?
Pyry ei sanonut lausetta loppuun. Aino pudisti päätään. Ei. Hän ei ollut vieläkään raskaana. Aino ei suostunut toistaiseksi huolestumaan asiasta, vaikka tunsikin jo pienen epäilyksen poikasen elävän jossakin syvällä rinnassaan.**********Tarinassa käytetty baari on mun itse rakentama ja se löytyy galleriasta, jos tykkäsit.


Ainon ja Pyryn elämä on löytänyt omat uomansa, mutta pieni huolenaihe nostaa päätään. Aino ei tahdo yrityksistä huolimatta tulla raskaaksi. Amanda taas on vihdoin alkanut voida paremmin ja syykin tähän on ilmeinen: Rohan. Vanhus ei kuitenkaan ole enää pääosassa, joten hänen ja Rohanin nykyinen suhde enemmänkin sivumainintana.

Mitä veikkaatte, että Ainon ja Pyryn elämässä tapahtuu? 

4 kommenttia:

 1. Huaaaa enpäs edes huomannut uusia osia! Jos haluat ja jaksat, niin näistä saa ilmoitella myös DLT:n kommenttilootaan ^^ Cboxia mulla ei (enää) ole käytössä.

  Onko sulla ladattu iho käytössä TS4:ssä? Tuli vaan mieleen, kun jotenkin tuo simien iho näyttää vanhenevan yllättävän luonnollisen näköisesti (näkyy erityisesti tuossa kuvassa, jossa Amanda ja Rohan on suihkussa ja Rohan on selin kameraan). Oon kyllä yllättynyt, jos se on pelin omaa ansiota :)

  Oih, lapsettomuushuolia. Been there, done that... Toivon, että näistä huolista ei ole ikäviä kaikuja suhteelle :(
  Tuli kans mieleen, että mitä jos Pyryllä on hedelmällisyysongelmia ja Aino pettää Pyryä kun tää on työmatkalla ja Aino tulee raskaaksi ja sitten joskus selviääkin että Pyry ei oo koskaan voinut saada lapsia ja ja ja.... okei, nyt lähti mielikuvitus laukalle :D Sori. Mä en oikeen luota siihen, että simstarinoissa mikään sujuu kauhean ruusuisesti :D

  Huomasin muuten, että Amandalla on kokomustat vaatteet. Suruasu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritänpän muistaa ilmoitella, mutta ei kannata pidätää hengitystä sitä odotellessa, sillä hyvä kun tällä hetkellä muistan osat julkaista =D Väsymys on jäätävä.

   Mulla on tosiaan käytössä ladattuja ihoja ja tarinan edetessä kokeilen miten eri ihot toimii re-shaderin ( kuvaus- ja valaisuohjelma, tai jotain sinne päin ). Rohanin iho sen sijaan on ihan Sims4:n oma iho. En ole muokannut häntä lainkaan =)

   Ainolla näyttäisi olevan parikin ongelmaa elämässään ja vielähän ei tiedetä kummasta nämä ongelmat johtuvat. Joka tapauksessa nämä asettavat paineita nuorenparin avioliitolle ja aika näyttää miten tämä pariskunta kestää. Ja se on taivahan tosi, että simtarinoissa mikään ei välttämättä mene ihan putkeen, eikä varsinkaan mun tarinoissa =D Mutta katsotaan! Vielä en kerro mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;-)

   Amandalla on suruasu päällä. Vaikka hän onkin löytänyt Januksen jälkeen elämäänsä palan onnea, oli Janus hänen elämänsä rakkaus eikä nainen toivu tämän menettämisestä koskaan täysin.

   Poista
 2. Muistaakseni arvelin joskus aikaisemmin, että Amanda saattaa vielä löytää elämäänsä rakkauden surusta toivuttuaan, enkä näemmä ollut väärässä. Se on hyvä juttu, Ainonkin kannalta, ettei hänen tarvitse enää olla niin huolissaan äidistään.

  Ainon ja Pyryn suhde vaikuttaisi toistaiseksi voivan melko hyvin lapsettomuusongelmasta huolimatta, mutta jotain ongelmia siitä ennen pitkää seuraa, jos tilanne ei piakkoin selviä. Näin ainakin luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin taisit mainita ja jouduin pitelemään taas kielen keskellä suuta vastaillessani =D Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun todella joudun varomaan vastakommentointia sun kanssa =D

   Aino on päässyt keskittymään enemmän omaan avioliittoonsa ja hyvä niin, sillä pilviä on selkeästi ilmaantumassa taivaanrantaan. Onko nousemassa avioliiton ensimmäinen myrsky ja jos on, niin mihin se johtaa?

   Poista

Osa 1.19

Olen pahoillani etten ole ehtinyt vastailla viimeisien osien kommentteihin. Nämä loppuosat ovat tulleet niin tiukalla tahdilla, että on itse...