Rannalla - Saima Harmaja

Ihanat vaaleat pilvet
liukuvat taivaalla.
Hiljaa ja lumoavasti
laulaa ulappa.

Aaltojen hyväilyistä
hiekka on väsynyt.
Tulisit aivan hiljaa,
tulisit juuri nyt.

Rannalla - Saima Harmaja

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Osa 3

Cassandra ei ollut liioitellut. Hänen sanojensa jälkeen Amanda oli avannut silmänsä ja nähnyt, että Wolfgang oli toden totta aivan lääpällään häneen. Amanda itse ei jakanut vastaanvanlaisia tuntemuksia ja hän kokikin olevansa hieman kiusaantunut löytäessään Wolfien kotinsa läheisyydestä eräänä päivänä.
-Moi Ami.
-No moi. Ootko sä täällä stalkkaamassa mua?
-Mi-mitä? En tietenkään!
-Rauhotu, se oli vitsi.
Paitsi ettei ollut.
-He-he. Mä jo pelästyin.
"Niin sun sietikin pelästyä."
-Sori, mut mun tarvii mennä. Nähdään koulussa!
-Ami?
Amanda ei jäänyt kuuntelemaan. Hän kääntyi vain ympäri, vilkutti iso hymy kasvoillaan ja käveli kotiin.
Lähes hänen naapurissaan asui Elderberryjen perhe. Amanda oli päättänyt, että Wolfie oli saatava pois hänen kannoiltaan keinolla millä hyvänsä ja perheen poika, Rohan, oli juuri sopiva tälle suunnitelmalle. Poika oli pehmeä ja kiltti, ihan eri luokkaa kuin Wolfgang, joten Amanda uskoi pystyvänsä käsittelemään tätä. Sitä paitsi Rohan oli tosi kivan näköinen, hän tuumi itsekseen ja hymyili vinosti. Ei siitä ainakaan haittaa ollut.
-Moi Rohan,
Amanda sanoi matalalla ja pehmeällä äänellä löytäessään pojan lähes ilman vaatteita altaasta.
-Moi Ami,
tämä vastasi ja nosti toista kulmaansa. Hyvä. Viesti oli sillä taholla ymmärretty.
-Hei, oletko sinä Rohanin ystäviä? Minä olen Eleanor.
-Rohan, oletko jo uinut 20 kertaa altaan ympäri? Ja hei uusi ystävä, minä olen Ekram.
-No hei,
Amanda mutisi. Hän ei ollut ajatellut, että Rohanin vanhemmat tunkisivat hänen suunnitelmiensa tielle.
-Tule uimaan meidän kanssa,
Eleanor kehotti.
Uiminen tarkoitti tässä tapauksessa sitä, että vanhukset istuivat altaan reunalla ja odottivat Amandan pitävän heille seuraa. Tilanne alkoi olla lievästi tuskastuttava.
Sitten Rohan nousi altaasta ja viittasi Amandan luokseen. Kylmät väreet selkäpiissä Amanda tunsi, kuinka he olivat tiiviin tarkkailun kohteena.
-Mentäisiinkö jonnekin,
Rohan kysyi hyvin hiljaa.
-Mä olin itse asiassa menossa kuntosalille. Haluaisitko sä tulla mukaan,
Amanda kysyi niin äänekkäästi, että Rohanin vanhemmat takuulla kuulivat. Ehkä he antaisivat heidän mennä kahden eivätkä tuppautuisi seuraan sinnekin. Hän oli ollut oikeassa. Kuntosali kuulosti Rohanin vanhemmista juuri niin viattomalta, että he antoivat pojalle autonsa lainaan.
Keskustan kuntosalilla oli kahvila ja kylpylä samassa. Amanda oli kovasti halunnutkin käydä täällä tutustumassa ja nyt siihen vihdoin tarjoutui hyvä tilaisuus.
-Tosi kiva, että lähdit mun mukaan.
-Mun vanhemmat osaa olla tosi tunkeilevia.
-Nehän oli tosi herttaisia!
-Onhan ne, tietyllä tapaa, mut jos mä haluaisin oikeasti viettää aikaa jonkun kanssa kahdestaan, ni se ei oikein onnistu, sillä ne vahtaa mun jokaista liikettä.
-Ne vaan huolehtii susta.
-Niinhän ne kai tekee, mut en mä halua niiden olevan paikalla kun mä flirttaan sun kanssa.
-Flirttaatko sä mun kanssa?
-Ihan hetikohta.
Amanda nauroi helkkyvästi.
-Mennään kuitenkin ensin salille, jooko?
Rohan ehdotti, että Amanda kokeilisi nyrkkeilyä. Hän näytti ensin pari liikettä ja alkoi sitten itse tehdä punnerruksia.
Treenin jälkeen nuoret siirtyivät saunaan rentoutumaan. Oli todella kutkuttavaa istua Rohanin vieressä, pelkästään pyyhkeet ympärillä.
-Ihanan lämmintä. Ja tiedätkö, musta on tosi mahtavaa, että just sä kävit pyytämässä mua tänään sun mukaan. Mä en aio pitää kynttilääni vakan alla vaan sanon ihan suoraan, että oon oikeesti kiinnostunut susta.
Amanda naurahti hermostuneena.
-No, se tunne on molemminpuolinen. Haluaisitko sä suudella mua?
-Ai että haluaisinko? Totta helvetissä!
Sen jälkeen Rohan kurottautui Amandan puoleen ja suuteli tätä niin, että veri alkoi kiertää molempien suonissa varsin nopealla tahdilla.
-Mitä jos mennään mun luo,
Amanda kysyi hengästyneenä.
-Joo, mennään.
-Se oli mun ihan ensimmäinen suudelma,
Amanda tunnusti heidän päästyään viimein hänen kotiinsa.
-Oliko? Ei olis uskonut.
-Oletko sä suudellut paljonkin?
-Muutamaa tyttöä.
-Vai muutamaa? Hyvä, että ees toinen meistä tiesi mitä teki.
-Haluaisitko sä tutkia tätä asiaa vähän syvällisemmin? Vaikka makkarin puolella?
Kohahdus Amandan veressä oli vastaus pojan kysymykseen.
-Mun on lienee turha sanoa, että en oo tehnyt mitään tällaista koskaan ennen.
-Ei se haittaa. Mä olen ja me edetään vaan ihan just niin pitkälle kuin sä oot valmis menemään. Ja kaiken varuilta tiedoksi, että mulla on kortsuja kyllä, jos niille tulee tarvetta.
Ja tulihan niille, paria tuntia myöhemmin, kun ensin oli opeteltu kunnolla miten suudellaan, kun Rohan oli varovasti kosketellut ensin vaatteiden päältä, opastanut Amandaa mistä tämän piti häntä koskettaa ja lopulta vaatteet olivat kuoriutuneet pois yksi kerrallaan, varovasti ja hitaasti.
**********Kolmannessa osassa on päästy siihen asti, että Amanda on valinnut itselleen jonkun, jos kohta ei ihan poikaystävää ainakaan vielä tässä vaiheessa. Mitä arvelette, seuraako tästä suhteesta jotain syvempää ajan kanssa?

Mulla on tuo MCCC -mod, joten pelissä täytyy olla koko ajan erittäin varovainen. Olin vielä tuolla Elderberryjen tontilla, kun Amanda ja Rohan alkoivat kävellä sisään taloon. Onneksi tarkistin mitä he olivat menossa tekemään, sillä he olivat matkalla yrittämään vauvaa!!!! Mä en ole edes valinnut teiniraskautta siinä mahdolliseksi, mutta näköjään se on sitä optiona 😳
3 kommenttia:

 1. En tiedä, onko Amandan ja Rohanin romanssi sellainen, että se kestäisi pidemmän päälle. Toisaalta lähtökohta koko juttuun oli se, että Amanda meni flirttailemaan Rohanille vain siksi, että hän halusi karistaa Wolfgangin pois kannoiltaan. Toisaalta sitten sekin, että kyllä Amanda vaikutti tuntevan ihan oikeasti vetoakin poikaa kohtaan, ja ainakin Rohan kohteli häntä hyvin ja kunnioittavasti. Jos tästä ei tule mitään sen syvempää, niin suloinen teiniromanssi ainakin.

  VastaaPoista
 2. Rohan on ihana! Mutta en kyllä usko, että tää romanssi kantaa yli vuorien ja merien (hehheh). Poika oli niin symppis ja herrasmies että kannattaishan tuosta pitää kiinni, muttaaaa, no, mä kannatan edelleen Amin sekaantumista Janukseen. :D

  Tää osa oli tosi kivaa luettavaa, just sitä mitä mun kuumeinen mieleni kaipas. :)

  VastaaPoista
 3. "Mulla on tuo MCCC -mod, joten pelissä täytyy olla koko ajan erittäin varovainen. Olin vielä tuolla Elderberryjen tontilla, kun Amanda ja Rohan alkoivat kävellä sisään taloon. Onneksi tarkistin mitä he olivat menossa tekemään, sillä he olivat matkalla yrittämään vauvaa!!!! Mä en ole edes valinnut teiniraskautta siinä mahdolliseksi, mutta näköjään se on sitä optiona 😳"

  Mä en ees tiedä mikä on MCCC-mod, mutta nauroin ääneen tälle. Tiedän vähän turhankin hyvin, miltä kirjoittajasta tuntuu, kun peli meinaa sössiä juoneen vähän omia mausteitaan XD

  VastaaPoista

Osa 1.19

Olen pahoillani etten ole ehtinyt vastailla viimeisien osien kommentteihin. Nämä loppuosat ovat tulleet niin tiukalla tahdilla, että on itse...