Rannalla - Saima Harmaja

Ihanat vaaleat pilvet
liukuvat taivaalla.
Hiljaa ja lumoavasti
laulaa ulappa.

Aaltojen hyväilyistä
hiekka on väsynyt.
Tulisit aivan hiljaa,
tulisit juuri nyt.

Rannalla - Saima Harmaja

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Osa 5

-Cassandra, sinun pitää lähteä soittotunnille. Voin jäädä taas pitämään Amandalle seuraa.
-Sä viihdyt Amandan kanssa hyvin, mut sä ootkin paras iskä ikinä!
Amanda katsoi varovasti Janusta. Kyllä, he viihtyivät hyvin yhdessä. Ehkä vähän liiankin hyvin. Rohan oli ollut nyt jo kohta pari kuukautta poissa, sillä hän oli kiertämässä koripallojoukkueensa kanssa maata. Amanda arveli, että tämä kasvava paine hänen sisällään johtui kosketuksen puutteesta.
-Onko Cassandra pitkäänkin käynyt soittotunneilla,
Amanda kysyi saadakseen vain painostavan tunteen sisältään helpottamaan. Hän tiesi tasan tarkkaan kuinka kauan hänen ystävänsä oli soittotunteja ottanut, sillä he olivat keskustelleet siitä jo.
-Lapsesta asti. Cassandra on osoittanut valtavaa lahjakkuutta viulun kanssa. Onko sinulla mitään... vahvuuksia?
-Mä maalaan. Vähän. En mä voi kyllä toistaiseksi väittää olevani siinä kauhean hyvä.
-Harjoittelu tekee mestariksi, ihan missä tahansa asiassa. Kuule Amanda... jutteletteko te Cassandran kanssa pojista?
-Ööh... ei oikeestaan. Kuinka niin?
-Minä vaan mietin, että kuinka... läheiset teidän välinne ovat.
-Me ollaan kavereita.
Amanda olisi voinut potkaista itseään sääreen. Kavereita? He olivat ystäviä. Mikä ihme sai hänet vähättelemään suhdettaan Cassandraan tämän isän edessä?
-Sepä kiva kuulla.
Miksi? Amanda olisi halunnut kysyä, mutta ei uskaltanut. Äkkiä sähkö heidän välillään tuntui räjähtelevän tässä pienessä tilassa ja sen kaiku revitteli itseään pitkin Amandan kehoa. Ei helvetti! Hän ei voinut olla kuumana ystävänsä isään!
Januksen lähdettyä Amanda vaihtoi urheiluvaatteet ylleen ja lähti lenkille. Hän nautti meren suolaisesta tuoksusta ja se auttoi hengitystä kulkemaan paremmin.
Ollessaan vihdoin suuntaamassa takaisinpäin Amanda päätti, että hän ei viettäisi Januksen kanssa enää hetkeäkään kahdestaan. Ei ikinä.**********

Se oli helpommin sanottu kuin tehty, sillä Janus oli alkanut löytyä hänen ovensa takaa yhä useammin ja useammin. Amanda pysytteli tämän kanssa kuitenkin talon seinien ulkopuolella, ihan varuiksi, sillä hän ei luottanut itseensä enää sekuntiakaan miehen seurassa.
-Tuo pilvi näyttää ihan kirahvilta,
hän sanoi ja osoitti kyseistä pilveä.
-Niinpä näyttääkin.
-Ja katsopa tuota. Se on aivan kuin huulet. Onpa eriskummallinen pilvi.
Huulet. Älä ajattele huulia! Ja juuri niitähän Amanda sitten ajatteli. Hän tunsi pakottavaa tarvetta tuntea Januksen huulet omiaan vasten, tuntea, miltä parta tuntuisi hänen ihoaan vasten.
Molemmat vaipuivat hiljaisuuteen. He makasivat vain vierekkäin nurmikolla ja kuin itsestään käsi etsiytyi toisen käteen ja Janus hieroi varovaisen hellästi Amandan sormia. Se kosketus oli enemmän kuin liikaa, heille molemmille. Amanda nousi nopeasti ylös, Janus perässään.
-Amanda,
Janus kuiskasi ja veti tytön itseään vasten.
-Sinä olet niin mielettömän suloinen. Niin... suloinen.
Koko keho sykki Amandan kiihkeän sydämen tahdissa ja hän vain tiesi, että jokin raja oli ylitetty. Hän tunsi kuinka hänen oma kehonsa otti vallan ja painautui tiukemmin Janusta vasten. Mies voihkaisi hiljaa ja Amanda tunsi, että tämä halusi häntä. Kiihkeästi. Sanomatta sanaakaan he kävelivät yhdessä tuumin taloon sisälle, käsi kädessä.
Janus riisui Amandan vaatteet nopeasti, kosketellen, sirotellen suudelmia tämän huulille, kaulalle, rinnoille. Amanda vaikersi hiljaa, sitten yhä kovemmin ja kovemmin. Paine hänen sisällään kasvoi mittaamattomaksi. Kun he vihdoin rakastelivat, Amanda oppi ymmärtämään mitä hän ei ollut kokenut Rohanin kanssa.
-Jää yöksi, oo niin kiltti,
hän pyysi jälkeenpäin.
-Jään kultaseni.
He nukkuivat toisiinsa päin kääntyneinä.
Seuraavana aamuna Amanda valmisti heille aamiaisen. Hän hyräili itsekseen kokkaillessaan. Olo oli ihmeellisen kevyt.
-Amanda. Meidän täytyy keskustella.
-Niin, niin kai täytyy.
-Eilinen oli... väärin. Se oli niin hirvittävän väärin sinua kohtaan... kaikkia kohtaan.
Janus ei pystynyt katsomaan Amandaa. Häntä hävetti.
-Älä musta huolehdi,
Amanda sai puristettua väkisin huuliltaan sanat, jotka tuntuivat raskaan jäisiltä hänen huulillaan. Hän ymmärsi olevansa kuolettavan rakastunut Cassandran isään.
-Eilinen ei saa toistua enää koskaan.
-Ei tietenkään. Ymmärrän.**********
-Mikä sinulla on hätänä? Kuulostit puhelimessa tosi järkyttyneeltä.
-Mun menkat on myöhässä...
-Sinun...
Janus ei kyennyt jatkamaan pidemmälle. Todellisuus iski äkkiä koukkunsa häneen kiinni. Hän ei ollut käyttänyt ehkäisyä! Johannan kanssa ei tarvinnut, sillä naisella oli kierukka. Mies kasasi itsensä nopeasti.
-Ei hätä ole tämännäköinen. Se voi olla ihan mitä tahansa. Katsotaan ensin ja tottakai minä kannan vastuuni,
Janus sanoi ja suuteli Amandan kättä. Se oli virheliike, sillä molemmat aistivat virittäytyneen tilan välillään.
Se johti heidät toistamiseen yhteiseen vuoteeseen. Janus kirosi itseään, että hän ei kyennyt pidättelemään omaa libidoaan Amandan kanssa lainkaan. Tyttöhän oli, hyvä tavaton sentään, hänen tyttärensä ikäinen! Ajatukset kuitenkin lakkasivat kulkemasta välittömästi, kun Amanda tarjosi huulensa hänen suudeltavikseen ja sen jälkeen oli enää vain kiihkeä tarve.
Yöllä Janus istui itsekseen ja itki.
Miten hän olikaan ajautunut tähän tilanteeseen? Miten hän oli antanut sen mennä tähän? Oliko hän ihan hullu?!
Ei auttanut mikään. Hänen oli käytävä kaupassa. Nopeasti Janus puki vaatteet päälleen, ajoi kauppaan ja osti raskaustestin. Sen jälkeen hän kömpi Amandan viereen nukkumaan, painautui tämän selkää vasten. Vastoin odotuksiaan Janus nukahti nopeasti.
Amanda heräsi ennen Janusta ja alkoi laittaa aamupalaa.
-Huomenta Amanda,
Janus sanoi aamukäheällä äänellä.
-Huomenta.
-Kävin ostamassa raskaustestin.

-Mä laitan vain tän aamupalan valmiiksi ja käyn sitten pissaamassa tikkuun.

Tulos oli positiivinen.


**********

-Johanna. Meidän pitäisi puhua.
-Näytät jotenkin tosi vaikealta. Mitä ihmettä on tapahtunut?
-Minä... tuota... Minulla kävi pieni vahinko.
-Vahinko?
-No... tavallaan. Tätä ei ole mitenkään helppo sanoa, mutta...
-Minä harrastin seksiä Amandan kanssa ja nyt tyttö on raskaana. Ei meillä ole mitään suhdetta. Se vain kävi.
-Harrastit seksiä Amandan kanssa? HARRASTIT SEKSIÄ TEINI-IKÄISEN TYTÖN KANSSA?!?!
-MINUA EI KIINNOSTA ONKO SINULLA SUHDE HÄNEN KANSSAAN VAI EI! HALUAN ERON! VÄLITTÖMÄSTI!
-Minä...
-Pakkaa kamasi kasaan! NYT! HÄIVY!

**********Tässä osassa tapahtui paljon ja asiat etenivät vauhdilla. Januksen ja Amandan välillä toden totta oli kauhean iso virite, myös pelissä, tyypit olivat koko ajan menossa tekemään vauvaa. Huoh. Päätin siis käyttää tilaisuuden hyväksi ja ottaa siitä juonenkäänteen. En ole MCCC -modista valinnut teini-ikäisen ja aikuisen suhdetta mahdolliseksi, joten kyseinen asetus lienee myös siinä sitten optiona? Olen hämmentynyt.

Sen verran kerrottakoon tulevasta, että Janus tosiaankin otti Johannasta eron ja muuttaa nyt asumaan Amandan kanssa samaan talouteen. Hän ei tuonut pelissä rahaa mukanaan lainkaan. Sen sijaan otin hänen mukaansa pari tarviketta, mm. läppärin, jotta mies saa ammattiaan suoritettua. Kaikki raha pelissä tulee simien tekemällä työllä. Ellei nyt sitten sattuisi iskemään lottovoitto. Tämä tosin on oman pelihistoriani aikana tapahtunut vain kerran, joten en aio pidättää hengitystä sitä odotellessani.

Amanda on siis Janukselle raskaana ja he muuttavat samaan talouteen. Miten heidän suhteensa tästä etenee?2 kommenttia:

  1. Mä vähän enteilinkin, että Amandan ja Januksen välille saattaa syntyä jotain, mutta heidän välinsä etenivät sitten todella paljon reippaammin kun mä olin kuvitellut. Amandan ja Januksen suhteen etenemisestä en osaa arvioida oikein mitään. Amanda vaikuttaisi olevan ihan oikeasti rakastunut mieheen, mutta Januksen osalta on epäselvää, että onko hänelläkin ihan oikeasti Amandaa kohtaan tunteita kuin seksuaalissävytteistä himoa. Mies kuitenkin lupasi kantaa vastuunsa tulevan lapsen suhteen, mikä on hyvä asia.

    Kunhan uutinen Januksen ja Johannan erosta sekä tulevasta vauvasta lähtee leviämään kylillä, voisin kuvitella, että sen jälkeen Amanda ja Janus ovat varsin epäsuosittuja tyyppejä sen jälkeen. Ainakin Amandan ja Cassandran ystävyys on todennäköisesti mennyttä, minkä lisäksi kyläläiset eivät ehkä katso Amandaa ja Janusta kovin hyvällä. Janus on kuitenkin mennyt pettämään vaimoaan ja Amandaa saatetaan syyttää perheenrikkojaksi, vaikka ainakaan mä en kykene asettamaan tätä tapausta hänen syykseen. Vaikka heidän välisensä seksi olikin vapaaehtoista, niin siitä huolimatta Amanda on teini-iässä ja Janus aikuinen, jonka kuuluisi olla oletettavasti se fiksumpi ja kypsempi osapuoli ja ymmärtää olla pettämättä vaimoaan tytön kanssa, joka on hänen tyttärensä ikäinen.

    No, kävi tässä miten kävi, niin jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Ohos, luuliko Janus, että Johanna haluaisi pitää hänet tuonkin jälkeen?

    VastaaPoista

Osa 1.19

Olen pahoillani etten ole ehtinyt vastailla viimeisien osien kommentteihin. Nämä loppuosat ovat tulleet niin tiukalla tahdilla, että on itse...